ASK - healing behandling

60 - 90 min

850 kr/ session

 

Kraftfull healingbehandling där jag jobbar med dig på 3 olika nivåerna - Kropp, Själ och Ande.

Behandlingen är anpassad till vad du behöver just nu i livet för att kunna gå vidare!

 

Under våra liv samlar vi på oss blockeringar eller låsningar som sätter sig mentalt, själsligt och fysiskt. I en ASK- healingbehandling jobbar vi tillsammans med att balansera och lösa upp låsningar på alla tre nivåerna för att du skall känna dig balanserad och tillfreds med dig och ditt liv. 

 

Mitt jobb är att fungera som en klar kanal, ett verktyg, mellan dig och ASK-källan. Jag känner in vad vi behöver jobba med och guidas hela tiden av ASK-källan. En session kan även tillföra medial budskap som du behöver få till dig just nu i livet.  

 

Eftersom jag bara är en kanal överför jag inget från mig till dig eller vice versa.


 

Hur går en ASK-healing behandling till?
Du som klient kommer att sitta bekvämt eller ligga ner under behandlingen. Jag börjar behandlingen med att känna in nivåerna kroppen, själen och ande och under tiden har vi två en dialog om vad du känner, hur du mår och har ett ömsesidigt samarbete. Jag kommer dels att sitta framför dig och jobba bakom dig genom hjässan varifrån ASK-healingen sprider sig till de olika nivåerna.  

Vid behov tittar jag även på din kundalinikraft och chakran för att se om det finns ett behov att aktivera eller att öppna.

Efter en session fortsätter healingen du fått att arbeta i ett par veckor och det är då viktigt att du lyssnar in vad kroppen behöver.

Känner du dig kallad, skicka ett meddelande till mig så ser vi till att boka in en tid.

 

Välkommen!