About me

Par Titta ner
Meditation vid havet
Bilder Mobil 044.JPG

 

Kurser och certifieringar

Certifieringar

Certifierad ASK- healer Terapeut 

ASK- healing påbyggnad

Färghealing
 

Riter

Munay Ki

Kausay Muju

Plejaderna - Sätt din vision i rörelse

Vill du läsa mer om Annia Löwentun, upphovskvinnan till ASK-healing?
Gå gärna in och läs mer på www.annialowentun.se

"Jag vill förändra mitt liv NU!!
Jag skall ta reda på vem jag är, min uppgift i livet och vara den personen till 100%. Jag ska hitta mitt sanna jag, tacksamt ta emot allt som kommer till mig med ett leende och nya dörrar kommer att öppna sig."

"Där och då, torkade jag tårarna, bestämde mig för att nu skall jag vara den person jag längtat efter att vara i hela mitt liv och vara öppen för alla möjligheter som kommer min väg. Jag har gjort en hel del förändringar i mitt tankesätt och beteende men varje dag utmanar jag mig själv att gör ännu fler förändringar. Varje dag tar ett steg närmare det liv jag vill leva och mitt kall. Med tillit ser jag fram emot alla de oändliga möjligheterna som är på väg mot mig."

Susanna heter jag och sedan år 2007 arbetar jag heltid med att hjälpa andra människor att nå sina drömmar. Genom att visa dem deras möjligheter, jobbat med att förändra deras beteende och tankesätt som blockerat möjligheter, uppmuntrat till att våga tänka i nya banor och ta ett steg närmare det liv de inte vågat drömma om. Min uppgift har alltid varit att stärka andra, vara deras drivande styrka och motor när deras egna tankar skrek: - NEJ jag duger inte!! Jag kan inte!!

 

2017 hittade jag verktyget jag sökt efter så länge hos Annia Löwentun. Ledde till att jag gick en ASK-healingutbildningen och min spirituella förmåga, som jag haft sedan barnsben, eskalerade till nya höjder. Jag avslutade min 1-åriga utbildning 2018 och är certifierad ASK- healer terapeut.

När jag utför ASK- healingbehandling, riter eller sitter i samtal med Dig är det viktigt för mig att alltid gå på djupet, inte bara göra en quick fix på ytan.

Allt för att Du, min klient, skall komma närmare det liv Du vill leva i full harmoni, välmående, balans i livet, tillit till livet och sitt Sanna jag.

Min styrka ligger i att jag känner och lyssnar in var Ditt problem finns och jobbar med den grundläggande orsaken, inte bara det ytliga som vi ofta tror är problemet. Därför spelar det ingen roll om Du kommer till mig eller och vi träffas på distans. Resultatet blir lika starkt.

Gå gärna in på tjänsterna för att se vad jag kan erbjuda dig och boka det som kallar på Dig. Det kan vara Ditt första steg mot förändringen Du längtar efter.

Välkommen till
Ma Vie - mitt Sanna jag

Susanna